Co je populární nástroj pro plánování majetku a životního standardu movitých rodin?

Jedním z populárních nástrojů pro plánování majetku i životního standardu našich klientů je mezinárodní přemístění.

Může se zdát, že hlavním motivem pro změnu střediska životního zájmu a jurisdikce je legální cesta pro daňovou optimalizaci. Z naší praxe je ale hlavním cílem tohoto kroku spíše naplnění představ klienta o jeho životě v podobě sociálního a politického prostředí, infrastruktuře služeb, celoročně stabilního klima nebo zajímavější studijní příležitosti pro děti.

Jsme proto rádi, že Wealth Magazín do svého aktuálního tištěného vydání "Premium" zařadil rubriku "Jsem expat", kde Češi žijící v různých částech světa otevřeně sdílí své poznatky a zkušenosti s životem v zahraničí, tedy v jiné zemi, než ve které se narodili.

Jedním z těchto expatriantů je i Pavel Milan Černý, který se rozhodl svůj příběh a zkušenosti s životem na Madeiře otevřeně sdílet. Pokud jste o této lokaci uvažovali, doporučujeme si článek přečíst.

Komunikační technologie a rychlost mezinárodní dopravy svět stále zmenšuje, a proto přemístění za účelem změny rezidentství a získání daňového domicilu dnes není žádnou překážkou pro rodinné vztahy nebo řízení firmy. Přesto je ale nutné si uvědomit, že se jedná o významný krok nutný nejen z pohledu daňového plánování, ale i celé organizace života rodiny.

Pokud o tomto kroku uvažujte, neváhejte nás oslovit. Pomůžeme Vám za účasti odpovídajících odborníků vše uvážlivě naplánovat.

OSLOVIT

Zůstaňme ve spojení

Chcete dostávat pravidelnou dávku hodnotných informací z našeho centra znalostí?
Zanechte nám svůj email a budeme vás jednou kvartálně inspirovat.

Tento web je chráněn technologií reCAPTCHA. Ochrana soukromísmluvní podmínky.